Atlantis
Ascensie,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching,  Starseeds,  Zielsmissie

Atlantis

Ben jij spiritueel aan het ontwaken en ben je je bewust van je vorige levens? Voel je je aangetrokken tot Atlantis? Veel lichtwerkers en starseeds zijn in deze tijd geïncarneerd om hun levenslessen en karma die ze hebben meegenomen uit de tijd van Atlantis in evenwicht te brengen.

Veel mensen denken dat Atlantis voorbij is, maar het bestaat in een andere tijdlijn nog steeds. Wanneer je je bewustzijn verhoogt, zul je merken dat tijd een illusie is en dat je af kunt stemmen op dimensies en werkelijkheden waarin jij nog steeds leeft. De hogepriesteres, de sjamaan, de heilige, de wijze, de earth-keeper, het sterrenwezen; alles wat en wie je ooit bent geweest vanuit lineaire tijd gezien, ben je vanuit hoger perspectief nog steeds. En het is de bedoeling dat je in deze tijd de kennis en wijsheid die je in jouw vorige en parallelle werkelijkheden/levens hebt opgedaan herinnert en activeert, zodat je vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven, in samenwerking met al jouw zielendelen. Meer hierover lees je in de Soul Star Sessions die ik aanbied.

Leven vanuit multidimensionaal bewustzijn houdt in dat je vanuit het NU met alle tijdlijnen, het verleden, het nu en de toekomst, contact kunt maken en vanuit dit huidige moment kunt helen en opnieuw kunt vormgeven. Je wordt dan de creator van je eigen werkelijkheid, want je weet dat je zelf kunt bepalen op welke tijdlijn je afstemt en dus welke energie je naar je toe haalt. Dit ’tijd-reizen’ is heel krachtig en gaat ons de komende tijd veel brengen.

Spiritueel ontwaken van Lichtwerkers en Atlantis

De lichtwerkers die nu spiritueel aan het ontwaken zijn, zijn in deze tijd opnieuw op aarde geïncarneerd om de ervaringen die zij in Atlantis hebben opgedaan te verwerken en in balans te brengen. Atlantis ging destijds ten onder aan de donkere krachten en veel zielen zijn opnieuw geïncarneerd om mee te helpen de aarde en haar bewoners naar een hoger bewustzijn te brengen. De mensen die in deze tijd spiritueel aan het ontwaken zijn, voelen veel overeenkomsten met Atlantis en de huidige tijd waarin we leven.

Er werd in die tijd veel geëxperimenteerd met bewustzijnsvormen door donkere krachten die niet het beste met de aarde en haar bewoners voor hadden. En dit gebeurt nu in 3D op aarde nog steeds. Daarom is het belangrijk je frequentie te verhogen en oude stukken in jezelf te gaan helen en loslaten, zodat er ruimte komt in je systeem voor het nieuwe licht dat door jouw ziel belichaamd wil worden.


Hoe meer licht je belichaamd, hoe hoger je frequentie wordt en hoe meer je de energie van Atlantis (en andere tijden waarin we in een hoge frequentie leefden) zult gaan ervaren. Energie van gelijke hoogte trekt elkaar immers aan. Er kunnen allerlei herinneringen uit die tijd in jou naar boven komen en de kennis en wijsheid die jij hebt meegenomen uit die tijd kan dan opnieuw geactiveerd worden in jou.

AtlantisKennis en wijsheid uit Atlantis

De energie waarin we in Atlantis leefden was heel hoog en zuiver en we leefden vanuit een hoger bewustzijn. Alles wat je als ziel ooit hebt meegemaakt en ervaren zit opgeslagen in jouw lichaam, in jouw cellen en DNA. Wanneer je oude ballast, zwaarte en imprints gaat opruimen en je DNA geactiveerd wordt, zal je bewustzijn zich verhogen en zul je steeds meer de wijsheid uit vorige en parallelle levens gaan herinneren. Je multidimensionale bewustzijn wordt geactiveerd, je ervaart dat afstand en tijd een illusie zijn en je komt in contact met jouw hogere wezensdelen.

Wie je was in de tijd van Atlantis, maar ook in Lemurië en het oude Egypte kan allemaal naar boven komen, inclusief hele oude wijsheid en healingtechnieken waarmee je toen werkte. Je ervaart dat je nog steeds hetzelfde wezen bent als toen en kunt moeiteloos intappen in parallelle bewustzijnsvormen en werkelijkheden.

Het kan ook zijn dat je juist de minder fijne ervaringen uit die tijden gaat herinneren, met als doel deze ervaringen te gaan helen in jezelf. Je mag jezelf vergeven als je dingen hebt gedaan die niet zuiver waren en naar de ervaringen die niet fijn zijn geweest licht en liefde sturen. Spiritueel ontwaken en groeien houdt in dat je alle zwaarte, ballast en patronen/overtuigingen die jou niet meer dienen gaat loslaten en transformeren, zodat je jouw Lichtkracht kunt gaan belichamen en jouw zielsmissie kunt gaan verwezenlijken.

Gedachtenkracht in Atlantis

In de tijd van Atlantis creëerden we met onze gedachtenkracht. We konden met onze intentie in de fysieke materiële wereld dingen manifesteren, zoals huizen, tempels en natuurgeweld beïnvloeden. Het is dan ook van wezenlijk belang dat wij in deze tijd onze gedachten leren beheersen. Want gedachten zijn krachten! Daarom is het belangrijk dat wij uit de 3D matrix stappen, want die is er om onze trilling en ons bewustzijn juist te verlagen en onze gedachten te manipuleren en controleren. Tijd om over te stappen op de nieuwe tijdlijn dus!

Mijn missie

Het is onderdeel van mijn missie om mensen in contact te brengen met de hogere kennis en wijsheid die zij uit hun vorige en parallelle levens en vanuit hun kosmische Thuis hebben meegenomen naar de aarde. Het is belangrijk dat dit herinnerd en geactiveerd wordt, zodat je het kunt inzetten bij het verwezenlijken van je zielenopdracht. Mijn lichttaal-activaties en het Inner Light Journey Traject helpen bij het activeren van deze hogere wijsheid en bij het activeren van jouw kosmische Blauwdruk en DNA, zodat jij vanuit jouw volledig potentieel kunt gaan leven en je missie kunt volbrengen.

Bekijk mijn aanbod

Er wordt veel geschreven over de pijn en het drama uit de tijd van Atlantis, maar zelf ervaar ik juist de mooie en waardevolle kanten uit die tijd. Het is mijn missie om mensen juist díe kanten te laten ervaren, zodat er heling en verzachting kan plaatsvinden en jouw proces van spiritueel ontwaken in licht en liefde volbracht kan worden.

Tijdens één van mijn meditaties werd ik door mijn dolfijnen-gids naar Atlantis geleid en heb ik meegeholpen de verwoeste steden daar weer op te bouwen en te helen. Er waren veel lichtwerkers, hoogontwikkelde kristallijne wezens, die meehielpen. De kans is groot dat jij die dit leest hier ook bij was. Het was bijzonder om te ervaren hoe makkelijk het toen was om puur met onze intentie (gedachtenkracht) en lichtkracht immens lichtwerk te verrichten. Dat kunnen we dus nu nog steeds!

Meditatie Atlantis

In mijn meditatie ‘Atlantis en de kristallijne steden’ leid ik je naar Atlantis. Je ontvangt nieuwe lichtcodes, die jou helpen een volgende stap te zetten op jouw pad van ontwaken, het herinneren van jouw zielenopdracht en het belichamen van je lichtkracht. Je krijgt healing van een hogepriesteres en zult ervaren dat jij zelf die hogepriesteres bent. Alles zit al in jou, het hoeft alleen herinnert en geactiveerd te worden. Deze meditatie helpt jou daarbij.


AtlantisDe meditatie wordt vanuit een hoge frequentie gegeven en zal jouw bewustzijn verhogen. Ik wens je veel plezier met het beluisteren!

Meditatie Atlantis en de kristallijne steden

Mocht je vragen hebben, begeleiding willen bij het vormgeven van je missie of met mij willen sparren over jouw zielenreis en het pad dat je loopt in dit leven, stuur mij gerust een berichtje.

Veel liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

barbara enkelaar
Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *