Affirmaties

Ons lichaam, onze geest, gedachten en emoties bestaan allemaal uit energie met een eigen trillingsfrequentie. Emoties als woede en jaloezie bijvoorbeeld hebben een laag trillingsgetal, terwijl liefde en dankbaarheid een hoge trillingsfrequentie hebben. Door de universele wet van de aantrekkingskracht, trekt jouw persoonlijke trillingsfrequentie trillingen van gelijke hoogte aan. Als je trillingsgetal laag is, trek je daarom negatieve ervaringen aan. Zo kun je in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Door je trillingsgetal bewust te verhogen, bevrijd je jezelf van negatieve vibraties en zul je dus andere energie naar je toetrekken.

Het gebruik van affirmaties is een hele effectieve manier om je trilling te verhogen en om datgene wat je wilt ervaren, naar je toe te trekken. Als je de zinnen een aantal keer hardop voor jezelf uitspreekt, zal deze energie effect hebben op jouw energieveld, jouw brein en lichaam. Hierdoor trek je deze nieuwe energie naar je toe en zul je andere situaties creëren. Deze nieuwe ervaringen bevestigen de gekozen affirmaties en zo zit je in een positieve spiraal. Dit alles wordt opgeslagen in je onderbewuste en op die manier ben je jezelf dus aan het herprogrammeren. We hebben dus veel meer invloed op ons leven dan we zelf denken!

‘Ik gebruik de kracht van mijn gedachten en woorden om mijn leven vorm te geven zoals ik wil’

Patronen doorbreken en overtuigingen loslaten

Er kunnen allerlei overtuigingen en patronen in de weg staan die je belemmeren vanuit je ware Zelf te leven. Sommige patronen kunnen generaties lang in familielijnen blijven hangen. Als deze patronen een blokkade voor je vormen, is het goed deze op te ruimen. De overtuigingen die je over jezelf, anderen en de wereld hebt, bepalen jouw werkelijkheid en de energie die je uitzendt. Alle energie die je uitzendt (al je gedachten, woorden en handelingen) zal automatisch soortgelijke energie aantrekken. Op die manier kun je steeds bevestigd worden in de overtuigingen die je hebt, terwijl deze misschien allang niet meer kloppen. Je bewust worden van de oorsprong van een overtuiging, zorgt ervoor dat je andere keuzes kunt maken en dus andere energie gaat uitstralen. Hierdoor zul je automatisch deze nieuwe energie naar je toe trekken. Het is wel belangrijk om te beseffen dat als je overtuigingen en patronen op een diep niveau wilt loslaten en transformeren, alleen affirmaties gebruiken niet voldoende is. Daarom bied ik in mijn praktijk een combinatie van verschillende methodes aan, zodat ook het emotionele stuk op zielsniveau geheeld kan worden.

Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie zal ik snel tot de kern van jouw blokkade(s) komen en zul je in korte tijd d.m.v. energetische oefeningen, het verkrijgen van nieuwe inzichten en toepassen van verschillende bewustwordings-oefeningen het oude los kunnen laten en gaan kiezen voor wie je werkelijk bent. De adviezen die ik geef, zijn altijd op de persoon afgestemd, want ieder mens is immers uniek. Wat voor de één werkt, kan voor de ander niks of weinig doen of zelfs averechts werken. De feedback die ik van mensen krijg, is dat ze al na één sessie meer rust, balans en vertrouwen in zichzelf ervaren.

Via onderstaande links lees je meer over mijn aanbod:

Innerlijk Kind-Werk

Healing/Energiewerk

Kristal-Afstemming en Advies

Orakel/Inzichtkaarten

Boek hier jouw gratis oriënterend gesprek