healing

Aanbod

Spirituele Coaching, Healing & Licht-Activaties

 • Zoek je een coach die jou begeleid in het transformatieproces waar je in zit? Die healing en inzichten geeft zodat jij oude pijnstukken kunt gaan loslaten en in je kracht komt, meer in verbinding met jezelf?
 • Zoek je iemand die jouw energie kan lezen, die aanvoelt waar je staat en jou kan adviseren welke stappen je het beste kunt nemen? Iemand die je in contact brengt met het hogere plan van jouw leven, je levenslessen, zielsmissie en je helpt blokkades te transformeren?
 • Heb je al veel processen doorlopen en merk je dat het tijd is voor een volgende stap op jouw pad van spiritueel ontwaken? Wil je vanuit de hogere dimensies nieuwe licht-coderingen ontvangen, zodat jij nog meer in verbinding met jouw goddelijke Blauwdruk komt en vanuit je ziel en lichtkracht kunt gaan leven?

Waar jij nu ook staat, ik ben er voor je. Als ervaringsdeskundige, spiritueel coach en begeleider in deze nieuwe tijd waarin het zo belangrijk is goed voor jezelf te zorgen, liefdevol met jezelf om te gaan en inzicht te hebben in waarom je hier nu bent en wat je mag doen in dit leven. Ik kijk en voel met je mee, zie waar je staat en breng je in contact met het grotere plan van jouw leven.

Of je nu een eenmalige healing of coaching sessie wilt boeken, of een Soul-Reading, Soul Star Session, het Inner Light Journey traject aangaat of mijn groepsprogramma wilt volgen, het is fijn om het niet alleen te hoeven doen en te weten dat alles wat je meemaakt een hoger doel dient, ook al zie je dat nu niet.

Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie kom ik snel tot de kern. Tijdens de healing en coaching sessies focus ik enerzijds op het helen en loslaten van oude pijnstukken, overtuigingen en patronen die niet meer dienen, anderzijds op het integreren van jouw lichtkracht en het leven vanuit je ware potentieel. Ik breng je in contact met een hoger bewustzijn en geef je praktische handvatten, inzichten en oefeningen mee waar je direct mee aan de slag kunt, zodat jij rust en vertrouwen gaat ervaren in jezelf.

Bekijk hier mijn aanbodDit kun je verwachten als je met mij werkt tijdens coaching & healing sessies:

 • Helderheid over de bedoeling van jouw leven, jouw missie/opdracht en levenslessen

 • Het loslaten van patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen, waardoor je steeds meer rust en vrijheid in jezelf gaat ervaren

 • Healing van emotionele, energetische en lichamelijke blokkades, trauma’s, stukken uit vorige levens en innerlijk kind-delen

 • Een rijke dosis kennis, inzichten en oefeningen die je helpen in je kracht te komen en je verder brengen op jouw pad van bewustwording en spiritueel ontwaken

 • Rust en vertrouwen in jezelf, in jouw leven en in de weg die je gaat

 • Een gevoel van voldoening en vervulling van binnenuit, doordat je gaat ervaren wie je werkelijk bent en in contact komt met je ziel, je lichtkracht en ware essentie

 • Je gevoel van eigenwaarde wordt groter, doordat jij gaat inzien wat jouw waarde is die jij in de wereld hebt en door je zielsmissie te volbrengen

 • Een spiritueel coach, gids/begeleider die er echt is voor je, die aanvoelt waar je op dit moment staat en welke stappen je mag nemen

 • Steun, liefdevolle hulp en herkenning wanneer je in contact komt met jouw licht-team, gidsen en Helpers

 • Het ervaren van een nieuwe werkelijkheid, doordat je een hoger bewustzijn gaat ontdekken, voorbij de 3D-realiteit

 • Je multidimensionale bewustzijn wordt geactiveerd en je ervaart de kracht hiervan voor jouw ontwakings -en helingproces

 • Een activatie van jouw Blauwdruk, waardoor je jouw wijsheid en lichtkracht gaat herinneren en belichamen

 • Je zult meer energie krijgen, doordat je healing ontvangt en een opschoning van jouw DNA, cellen en energetische lichaam

 • Een uitnodiging om vanuit meesterschap te gaan leven en te gaan staan voor wat jij te doen hebt; je missie volbrengen


Aanbod

In onderstaand aanbod lees je wat ik voor je kan betekenen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wil je eerst een kennismakingsgesprek met mij? Boek dan hier een oriënterend gesprek.

Licht-Activatie 4-4-2024

1 uur en 15 minuten
€33,-

Op 4-4-2024 gaan we door een krachtig Licht-portaal heen, waarin nieuwe lichtcodes vanuit de kosmos en de Midden-Aarde naar ons stromen. Wanneer deze lichtcodes worden opgenomen door jouw cellen en DNA, activeren ze jouw Lichtkracht en wordt oude ballast moeiteloos overschreven. Jouw innerlijk Licht zal hierdoor steeds meer voelbaar en zichtbaar worden.

Meer informatie

Oriënterend gesprek

45 minuten (via Zoom of live)
€88,-

Een oriënterend gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken, meer te weten te komen over mijn werkwijze en wat ik je precies kan bieden. Jij vertelt waar je hulp, inzicht of begeleiding bij wilt en ik laat je weten hoe mijn begeleiding eruit komt te zien.

Meer informatie

Coaching & Healing

1 uur €140,-
1,5 uur €190,-

Mijn coaching brengt inzicht, rust, heling en inspiratie. Ik help je wat in de weg staat om vanuit je hart, ziel en lichtkracht te leven te transformeren, zodat jij vanuit meesterschap kunt gaan leven en je leven kunt gaan vormgeven zoals jij wil. Je komt in je kracht en meer in verbinding met jezelf.

Meer informatie

Soul Reading

1 uur €140,-
1,5 uur €190,-

Een Soul-Reading geeft inzicht in jezelf, in de situatie waar je je in bevindt, je zielsmissie en in wat de bedoeling is van jouw zielenpad. Ik stem mij af op jouw ziel, lees jouw energie, waar je staat en geef de boodschappen die ik doorkrijg door, zodat je handvatten krijgt aangereikt waarmee je verder kunt.

Meer informatie

Soul Star Session

1,5 uur €190,-

Een Soul Star Session is een unieke beleving en reis die je met mij gaat maken met als doel jouw zielsconnectie te versterken en inzicht te krijgen in wat jouw ziel te vertellen heeft en op aarde komt brengen. Je ontmoet je sterrenfamilie, kosmische begeleiders en gidsen en ontvangt diepgaande multidimensionale healing.

Meer informatie

Lichttaal DNA Activatie

Per afstemming (1,5 uur) €222,-

Deze channeling zorgt voor een activatie van jouw kosmische Blauwdruk waardoor jij je gaat herinneren waarom je hier bent en wat je mag doen in dit leven. De activatie draagt licht-coderingen in zich waardoor oude programmeringen en blokkades worden losgemaakt uit je systeem. Jouw ware potentieel wordt wakker gemaakt en de heilige kennis die je in vorige levens hebt opgedaan geactiveerd.

Meer informatie

Inner Light Journey

1:1 Traject 6 maanden
€1790,-

The Inner Light Journey is een reis die je samen met mij gaat maken, met als doel jouw lichtkracht te versterken en datgene wat niet dienend is voor jouw zielsbestemming los te laten en transformeren. Gedurende zes maanden word je door mij begeleid. 

Meer informatie

Open your True Essence

Groepsprogramma
7 maanden
€2222,-

Start: 12 mei 2024

Open your True Essence is een exclusief programma dat je samen met gelijkgestemden volgt, waardoor een versnelling van jouw proces van ontwaken kan plaatsvinden. Je gaat ontdekken wat het hogere plan is van jouw leven en hoe je jouw zielsbestemming kunt gaan vormgeven. Er wordt gewerkt met een combinatie van teaching, (sound)healing, lichttaal-activaties, meditaties en lichaamswerk.

Meer informatie

Coaching kinderen

1 uur €140,-

De nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen, hooggevoeligen, anders-denkenden, de indigo’s, kristal- en regenboogkinderen; ze zijn allemaal van harte welkom bij mij. Ik help deze kinderen om te gaan met hun hooggevoeligheid, met leer- en gedragsproblemen, omgang met vriendjes en help ze om zichzelf te zijn en ondersteun ouders hierbij.

Meer informatie

 


Wat anderen over mij zeggen


“Barbara coacht op haar eigen, natuurlijke manier vanuit een oprechte, liefdevolle drive om te helpen. Heel knap hoe ze zich primair laat leiden door haar gevoel, gecombineerd met een rijke dosis kennis. Dankzij haar ijzersterke intuïtie bracht elke sessie mij altijd precies wat ik op dat moment nodig had. Echt maatwerk”

Monique Klop

“Barbara werkt heel intuïtief en voelt feilloos aan wat er nodig is. De energetische connectie is (ook online) heel bijzonder. Bijzonder om op deze manier gecoacht te worden”

Paula Smit

“Barbara’s manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden”

Loran Behits

“Barbara heeft wat mij betreft echt een gave. Ik was onder de indruk van het feit hoe snel ze mij naar mijn gevoel toe kon brengen. Alsof een muur direct wegzakt tijdens een sessie”

Imke Plaggemars

Boek jouw sessie met mij