sjamanisme

6-6-2024 Temple of Light Activation

Op 6-6-2024 gaan we door een krachtig Licht-portaal, waarin nieuwe lichtcodes vanuit de kosmos naar de Aarde stromen. Wanneer deze lichtcodes worden opgenomen door jouw cellen en DNA, activeren ze jouw Lichtkracht en wordt oude ballast moeiteloos overschreven. Jouw innerlijk Licht zal hierdoor steeds meer voelbaar en zichtbaar worden.

De energie die deze dag beschikbaar is, is uitgelijnd met de 6-energie, wat betekent dat ons 6e chakra (derde oog) zal worden opgeschoond en geactiveerd. Het derde oog staat in verbinding met jouw intuïtie, jouw helder-weten, helder-zien en helder-voelen. Deze kwaliteiten zullen dan ook tijdens deze ‘6-6-Temple of Light Activation’ in jou bekrachtigd worden.

Ook het Alter Major Chakra zal worden geactiveerd, waarin jouw Inner Wisdom en Zielendoel ligt opgeslagen. Via dit chakra is het mogelijk af te stemmen op de goddelijke leiding van het Universum, jouw Hoger Zelf en jouw hogere kennis en wijsheid.

De 6 staat ook voor jouw verbinding met je Voorouders, waarmee je via telepathisch contact nog steeds mee kunt communiceren. Tijdens de 6-6-Licht-Activatie gaan we ons verbinden met het krachtige Veld van de Voorouders en ontvangen wij de boodschappen die zij ons willen geven.

We zullen contact maken met onze Oer-ouders, die de oorspronkelijke informatie (de Gouden Blauwdruk) van de Aarde en het Gouden Tijdperk waarin wij leven, vasthouden en met ons zullen gaan delen.

sjamanisme


Ook de Spirit Animals zullen tijdens deze krachtige Licht-Activatie aanwezig zijn, want zij zijn de Boodschappers, Helpers, Beschermers en Gidsen die ons begeleiden bij onze zielenreis.

Het zijn de Sjamanen, Indianen, Earthkeepers en Oude Wijzen die in deze tijd weer op Aarde zijn geïncarneerd, zodat zij hun zielskwaliteiten én die van hun voorouders weer gaan herinneren en mogen gaan inzetten bij het verwezenlijken van hun zielsmissie.

Je gaat ontdekken en ervaren dat jij onderdeel bent van een enorm groot magisch Plan dat zich nu op Aarde aan het voltrekken is en waarin jij een cruciale rol speelt. Alles is verbonden en loopt synchroon met het hoogste goed voor iedereen. Met jouw intenties, mindset en gedachtenkracht creëer jij jouw eigen werkelijkheid en jouw magische Krachten mogen weer herinnerd en belichaamd worden!

6-6-2024 Temple of Light Activation

Deze Licht-Activatie is voor jou als je:

  • Jouw Lichtkracht wilt versterken en je trillingsfrequentie wilt verhogen

  • Je 3e oog wilt opschonen, openen en activeren, waardoor je intuïtie sterker wordt en jouw heldere vermogens worden bekrachtigd
  • Je Alter Major Chakra wilt activeren, waarin jouw verbindingen met het Universum en jouw zielendoel liggen opgeslagen
  • Jouw voorouders en de Oer-ouders wilt ontmoeten, de boodschappen wilt horen die zij voor jou hebben en met hen wilt leren samenwerken

  • De oorspronkelijke informatie van de Nieuwe Aarde (de Gouden Blauwdruk) en het Gouden Tijdperk waarin wij leven wilt downloaden in DNA, zodat je wordt uitgelijnd met en op jouw hoogste tijdlijn
  • In contact wilt komen met jouw Spirit Animals; de dieren die jou helpen, beschermen en begeleiden tijdens jouw zielenreis. En die je kunt aanroepen voor hulp, steun, begeleiding en bescherming
  • De magische krachten vanuit jouw voorouderlijke lijn wilt ophalen en integreren in jezelf
  • Jouw Sjamanistische/ Indianen/ Earthkeeper-zielendelen wilt ophalen en versterken

  • Een diepere verbinding met de Aarde wilt krijgen, en dus een diepere gronding

  • Jouw DNA wilt ‘upgraden’ met nieuwe lichtcodes en Licht-informatie, uitgelijnd met jouw Blauwdruk en ziel

Ik zet tijdens de Licht Activatie een liefdevol Veld neer, waarin jij je mag openen en veilig voelt. Er zal verzachting komen, zodat alles weer kan gaan stromen in je.

De Licht-Activatie (via ZOOM) duurt +/- 1 uur en 15 minuten en kost €33,- exclusief btw (€39,93). Je ontvangt de Zoom-link naar de meeting op 6-6-2024 in je mailbox (check ook je spam).

We starten om 20:30 uur! (zorg dat je 10 minuten van tevoren al klaar zit).

Betaal jouw deelname

* Let op: Na de betaling dien je jouw gegevens in te vullen, zodat ik je de Zoom-link en factuur kan sturen.

Kun je er niet live bij zijn? Iedereen die zich aanmeldt ontvangt de opname na afloop per mail. De energie zal zijn werk doen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Barbara


Lees hier de ervaringen van mensen die eerder hebben meegedaan met een Licht-Activatie:

Wauw Barbara, wat was die activatie bijzonder. Ik heb nog nooit zo een kracht ervaren in een meditatie. Het was zeer uniek. Ik voel de kracht nog steeds door mij bruisen en tegelijkertijd ben ik meer in mezelf. Bedankt, you are one of a kind.

An

***

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉
Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs,
Sandy

***

Hi Barbara,
Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige mooie en helende ervaring. De energie was zo sterk en voelbaar voor mij. Gister is er bij mij nog veel opgeruimd, was misselijk en moest een bepaalde tijd flink boeren. Voel me heel zuiver, puur en liefdevol en al mijn zintuigen doen het weer beter. Zoals ze horen te zijn. Liep gister in het bos en de heerlijke geuren waren veel sterker dan normaal.
Dank nogmaals en zeker tot ziens.

Marsha

***

Dag Barbara,

Wat een krachtige activatie gisterenavond, in één woord zalig! Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs, Astrid

Delen met je netwerk?