Welkom bij Zuiver Licht

Soul-Readings & Soul-Trajecten

In deze transformatieve tijd worden steeds meer mensen wakker. De energie-verhogingen op aarde zijn intens en zorgen ervoor dat alles wat niet op liefde en authenticiteit gebaseerd is, niet langer zal kunnen blijven bestaan. De shift van angst naar liefde, van controle naar overgave en van jezelf klein houden naar jezelf laten zien is in volle gang. Deze transformatie zal zich in eerste instantie in onszelf voltrekken. Wanneer we dat gedaan hebt, kunnen we ons Licht gaan delen met de wereld om ons heen. En dat is precies waarom we hier nu zijn.

Steeds meer mensen horen de roep van hun ziel diep van binnen. Ze weten dat ze een taak hier hebben, maar lopen er vaak tegenaan dat ze nog niet precies weten hoe ze dit vorm kunnen geven. Vaak zitten er allerlei angsten en overtuigingen in de weg die hen ervan weerhouden volledig vanuit hun Licht te leven. Het is dan ook belangrijk dit te transformeren, zodat je kunt gaan doen waarvoor je gekomen bent.

Ik kan je helpen deze transformatie versneld en bewust te doorlopen, zodat je steeds meer vanuit je ziel en kern kunt gaan leven en jouw unieke missie kunt gaan verwezenlijken.

✨ Voel jij dat het tijd is vanuit je ziel te gaan leven?

✨ Wil je jouw unieke bijdrage leveren aan het creëren van de Nieuwe Aarde?

✨ Weet je dat je een missie hebt, maar weet je nog niet precies wat deze is?

✨ Loop je tegen patronen en overtuigingen aan die ervoor zorgen dat je nog niet jouw ware Zelf laat zien en vanuit je ziel leeft?

In mijn praktijk bied ik Holistisch Coaching, Healing/Energiewerk en Kristal-Afstemming & Advies in de vorm van Soul-Trajecten en Soul-Readings, zodat jij vanuit jouw ziel, jouw Licht kunt gaan leven en jouw bijdrage kunt gaan leveren aan het verhogen van het bewustzijn van de aarde.

Neem contact op

 

Ervaringen van anderen:

Marit:

Lieve Barbara, het is niet voor niets dat je op mijn pad bent gekomen. Toeval bestaat niet. Ik heb een hele bijzondere en mooie Soul-Reading van je ontvangen. Het voelde vertrouwd en fijn en resoneerde precies met mijn proces. Het geeft inzicht en een stukje bevestiging. Een echte aanrader wat mij betreft. Een cadeautje voor jezelf. Gelijkgestemden. Zo heb ik dat ervaren. Fijn!

 

Loran:

Ik voelde me meteen in de juiste handen bij Barbara. Haar aanwezigheid in mijn leven kwam (natuurlijk) op het juiste moment in mijn leven 🙂 Ze voelt voor mij op zielniveau als een grote zus en ze is volgens mij echt een pionier in wat ze doet. Ik heb veel van haar mogen leren en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Haar manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen. De combinatie van affirmaties, innerlijke kind werk, energiewerk, orakelkaarten en kristal advies zijn een mooie mix samen. Vooral het innerlijk kind werk heeft mij deugd gedaan. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden. En altijd vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Het innerlijke kind werk kan ik nu zelf ook verder gebruiken. Ook haar verbinding met de natuur vind ik zo mooi en inspirerend.

Barbara heeft mij geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en om te beseffen dat al mijn potentieel al in mij zit. Er zijn maar een paar mensen in mijn leven waar ik na een gesprek (of coachsessie) zo geïnspireerd, dankbaar en ‘uplifted’ terug huiswaarts ga. Ik ervaar dat dit zo komt omdat deze mensen en dus ook Barbara vanuit ervaring en voelend vanuit het hart coachen. Niet louter vanuit het hoofd. Barbara haar manier van werken is heel eigen en uniek! Ook dat inspireert ze in anderen, om te doen wat écht bij jou past.

Ook de skype sessies waren aangenaam. Ik had voordien nog nooit een skype sessie gedaan maar dat werkt blijkbaar toch goed.

Lieve groetjes,

Loran

 

Imke:

Barbara heeft wat mij betreft echt een gave. Ik was onder de indruk van het feit hoe snel ze mij naar mijn gevoel toe kon brengen. Alsof een muur direct wegzakt tijdens een sessie. Bepaalde knelpunten zijn opgelost en geheeld, die staan mij nu niet meer in de weg. Ik heb vijf gesprekken met Barbara gevoerd, maar dat zullen niet de laatste zijn. Zelf ben ik ook coach en naast het feit dat ik zelf als mens verder ben gekomen, heb ik ook als coach weer enorm veel geleerd. Barbara: 💚🙏

 

Fleur:

Ik vond de Soul Reading die ik van Barbara mocht ontvangen heel bijzonder. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.

 

Nina:

De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ik zelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken worden zo een stuk makkelijker!

 

Marjolijn:

Super bedankt voor het mooie consult. Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren. Je tips en je adviezen… de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen, hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK. Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.

Hoe meer mensen vanuit hun Licht gaan leven, hoe meer mensen geïnspireerd worden dit ook te gaan doen. En zo helpen we elkaar om steeds meer licht en liefde op aarde te verspreiden ❤️

Delen met je netwerk?