4-4-2024 Licht-Activatie

4-4-2024 Temple of Light Activation

Op 4-4-2024 zijn we door een krachtig Licht-portaal gegaan, waarin nieuwe lichtcodes vanuit de kosmos en de Midden-Aarde naar ons toe stroomden. Wanneer deze lichtcodes worden opgenomen door jouw cellen en DNA, activeren ze jouw Lichtkracht en wordt oude ballast moeiteloos overschreven. Jouw innerlijk Licht zal hierdoor steeds meer voelbaar en zichtbaar worden.

De energie die tijdens deze Poort-dag beschikbaar was, nodigt ons uit om een diepere verbinding met de Midden-Aarde te krijgen. ‘The Inner Earth‘ waarin heilige en tot nu toe geheime informatie ligt opgeslagen waar delen van onze ziel mee verbonden zijn.

In de Midden Aarde leven de Lemurische wezens, maar ook natuurwezens als de dolfijnen, de walvissen, (water)draken, Pegasus en de water-nymfen. Deze wezens willen ons graag helpen bij het verhogen van onze frequentie en het activeren van ons DNA.

4-4-2024 Licht-Activatie


Tijdens de ‘Temple of Light Activation 4-4-2024’ reizen we naar de Kristalgrotten van Moeder Aarde, waar heilige ceremonies plaatsvinden die ondersteund worden door o.a. Yeshua, Maria Magdalena en Lemurische wezens. Deze ceremonies zullen jouw bewustzijn en trillingsfrequentie verhogen, meer stroming en Alignment brengen en de hogere kennis en wijsheid die in jou ligt opgeslagen laten ontwaken. Je komt werkelijk Thuis in je Zelf.

Tijdens de Licht-Activatie zal ik middels afstemming, channeling, healing en lichttaal de energie die tijdens deze Poort-dag beschikbaar is doorgeven en helpen gronden. Zodat jouw trilling zich verhoogd en wat jou niet meer dient losgelaten kan worden.

4-4-2024 Temple of Light Activation

Deze Licht-Activatie is voor jou als je:

  • Jouw Lichtkracht wilt versterken en je trillingsfrequentie wilt verhogen

  • Je chakra’s wilt zuiveren, helen en activeren

  • Je verbinding met de Midden-Aarde wilt versterken en jezelf wilt openen voor haar Licht, Wijsheid, Kracht en Liefde

  • Jouw zielendelen die verbonden zijn met de Midden-Aarde wilt ophalen en integreren. Denk aan jouw Lemurische Zelf-delen, jouw verbindingen met de dolfijnen, de walvissen, de (water)draken, de water-nymfen.

  • Wilt reizen naar de Kristalgrotten van Moeder Aarde, waar heilige ceremonies plaatsvinden die zorgen voor een activatie van jouw DNA en van de hogere kennis en wijsheid die in jou ligt opgeslagen.

  • Meer stroming, flow en alignment wilt ervaren in jezelf en blokkades wilt loslaten

  • Diepgaande (Emotionele) Healing wilt ontvangen; het water van Moeder Aarde schoont en zuivert je diepgaand. En activeert met haar lichtcodes jouw water en DNA.


Ik zet tijdens de Licht Activatie een liefdevol Veld neer, waarin jij je mag openen en veilig voelt. Er zal verzachting komen, zodat alles weer kan gaan stromen in je.

De Licht-Activatie (via ZOOM) duurt +/- 1 uur en 15 minuten en kost €33,- exclusief btw (€39,93). Je ontvangt de Zoom-link naar de meeting op 4-4-2024 in je mailbox (check ook je spam). Als je op een later moment meedoet, ontvang je de opname z.s.m. per mail van mij.

We starten om 20:30 uur! (zorg dat je 10 minuten van tevoren al klaar zit).

Betaal jouw deelname

* Let op: Na de betaling dien je jouw gegevens in te vullen, zodat ik je de Zoom-link en factuur kan sturen.

Kun je er niet live bij zijn? Iedereen die zich aanmeld ontvangt de opname na afloop per mail. De energie zal zijn werk doen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Barbara

zielendelen


Lees hier de ervaringen van mensen die eerder hebben meegedaan met een Licht-Activatie:

Wauw Barbara, wat was die activatie bijzonder. Ik heb nog nooit zo een kracht ervaren in een meditatie. Het was zeer uniek. Ik voel de kracht nog steeds door mij bruisen en tegelijkertijd ben ik meer in mezelf. Bedankt, you are one of a kind.

An

***

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉 

Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs,
Sandy

***

Hi Barbara,
Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige mooie en helende ervaring. De energie was zo sterk en voelbaar voor mij. Gister is er bij mij nog veel opgeruimd, was misselijk en moest een bepaalde tijd flink boeren. Voel me heel zuiver, puur en liefdevol en al mijn zintuigen doen het weer beter. Zoals ze horen te zijn. Liep gister in het bos en de heerlijke geuren waren veel sterker dan normaal.
Dank nogmaals en zeker tot ziens.

Marsha

***

Dag Barbara,

Wat een krachtige activatie gisterenavond, in één woord zalig! Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs, Astrid

Delen met je netwerk?